Lizza’s Mojo is een dynamische band in de Belgische Blues scene,vol gezonde ambitie en overtuigd van eigen kunnen.

“Leuk, ontroerend, swingend, fun…”

Lizza’s Mojo is opgebouwd rond de vocals van een sterke front dame en ondersteund door vier ervaren muzikanten die het klappen van de zweep kennen. Met de nodige mojo zorgen ze voor de nodige magie op het podium.

Gegarandeerd fun, emotie en swingende heupen. 😉

team member

Lies Haerynck

Zang

Na enkele omzwervingen bij andere bands en big band opstellingen, heeft Lies eindelijk haar eigen band waarin ze helemaal kan schitteren. Een spontane, jonge en leuke verschijning die zorgt voor de nodige sfeer, fun en ontroering.

team member

Viktor Slabbinck

Gitaar

Viktor is een blues-fan in hart en nieren en laat zich vooral inspireren door de pré-70’s Blues. Snijdende maar toch sobere backing, aangevuld met de nodige solo’s.

team member

Frédéric Goetinck-Moret

Basgitaar

Fré is een klassebak. In zijn sobere, maar doorleefde bass begeleiding voel je zijn passie voor muziek. Samen met de drummer, tevens zijn schoonbroer, staat hij garant voor een stevige basis. Een stevige grond waarop de rest mag opgebouwd worden.

team member

Peterjan Janssens

Drum

Betrouwbaar sluitstuk van de band. Samen met schoonbroer Fré vormt hij de basis voor een stevige portie muziek. Altijd zen en geconcentreerd, maar vol passie en zin voor avontuur op het podium.

team member

Joery De Wachter

Trompet / Toetsen

Joery geeft de nummers wat extra magie met subtiele fill’s maar ook de nodige solo’s. Als ervaren muzikant en podiumbeest zorgt hij elke keer opnieuw voor de juiste ambiance.

team member

Geeraard De Groote

Saxofoon / Percussie

Geeraard is een zeer gerespecteerde figuur in de Belgische muziekscene, met een indrukwekkende staat van dienst. Zijn optredens op het podium stralen ervaring en plezier uit, alles gebracht in zijn karakteristieke stijl. Als saxofonist voegt hij een uniek element toe aan de muzikale ervaring.

Lizza en de boys spelen swingende, ontroerende en funky blues.Zowel klassiekers als minder bekende nummers komen aan bod. De playlist kan natuurlijk variëren naargelang de gelegenheid.U kunt songs verwachten van o.a. Sean Costello, Koko Taylor, B.B. King, Etta James, T-Bone Walker, Anna Popovic en meer…