Lizza’s Mojo is een dynamische band aan de Belgische Blues scene, vol gezonde ambitie en overtuigd van eigen kunnen.

“Leuk, ontroerend, swingend, fun…”

Lizza’s Mojo is opgebouwd rond de vocals van een sterke front dame en ondersteund door vier ervaren muzikanten die het klappen van de zweep kennen. Met de nodige mojo zorgen ze voor de nodige magie op het podium.

Gegarandeerd fun, emotie en swingende heupen. 😉

Lies Haerynck

Zang

Na enkele omzwervingen bij andere bands en big band opstellingen, heeft Lies eindelijk haar eigen band waarin ze helemaal kan schitteren. Een spontane, jonge en leuke verschijning die zorgt voor de nodige sfeer, fun en ontroering.

Bart Dumalin

Lead Guitar

Bart ontwikkelde door zijn grote podiumervaring een typische eigen stijl. Hij kleurt daardoor iedere song op zijn originele manier in. Zijn blonde Fender Stratocaster doet dienst als trouwe partner op het podium.

Viktor Slabbinck

Rhythm Guitar

Viktor is een blues-fan in hart en nieren en laat zich vooral inspireren door de pré-70’s Blues. Snijdende maar toch sobere backing, aangevuld met de nodige solo’s als hij daartoe wordt uitgedaagd door Bart.

1921170_557879457645331_3297825798516872589_o

Frédéric Goetinck-Moret

Bass guitar

Fré is een klassebak. In zijn sobere, maar doorleefde bass begeleiding voel je zijn passie voor muziek. Samen met de drummer, tevens zijn schoonbroer, staat hij garant voor een stevige basis. Een stevige grond waarop de rest mag opgebouwd worden.

1920270_469882266445051_777403942_n

Peterjan Janssens

Drum

Betrouwbaar sluitstuk van de band. Samen met schoonbroer Fré vormt hij de basis voor een stevige portie muziek. Altijd zen en geconcentreerd, maar vol passie en zin voor avontuur op het podium.

Joery De Wachter

Trompet

Joery geeft de nummers wat extra magie met subtiele fill’s maar ook de nodige solo’s. Als ervaren muzikant en podiumbeest zorgt hij elke keer opnieuw voor de juiste ambiance.

 

Lizza en de boys spelen swingende, ontroerende en funky blues. Zowel klassiekers als minder bekende nummers komen aan bod. De playlist kan natuurlijk variëren naargelang de gelegenheid, maar u kunt songs verwachten van:

– Sean Costello
– Koko Taylor
– B.B. King
– Etta James
– T-Bone Walker
– Anna Popovic
en meer…

Je vindt ons wellicht regelmatig in jouw buurt, dus altijd welkom op één van onze optredens.

 

Bezoek zeker ook onze Facebook en Reverbnation pagina voor sound clips, filmpjes, nieuwtjes en updates :

Mylinks profile page Mylinks facebook